Produkty pro pečovatelská zajišťovna (35)

Pecorino Romano

Pecorino Romano

Se svou nezaměnitelnou výraznou chutí představuje sýr PDO Pecorino Romano starou, autentickou tradici italské kuchyně. Pečlivě vybíráme nejlepší celé kola tohoto jemného sýra z certifikovaných farem v regionech Lazio, Sardinie a v některých částech Toskánska. Každý celý sýr je hodnocen našimi odborníky, aby byla zaručena charakteristická povaha a kvalita Pecorino Romano, a tím nabízíme našim zákazníkům výběr, který oslavuje gastronomické dědictví a bohatství našeho regionu.
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Pesto s Ančovičkovou omáčkou

Pesto s Ančovičkovou omáčkou

Jedinečný recept, zrozený ze zručného spojení jednoduchých a pravých ingrediencí.
Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Pražená pohanka Polska - Pražená pohanka

Kroupy pohankové vznikají z loupaných semen pohanky obecné. Zrna pražené pohankové kaše mají charakteristický tmavě hnědý odstín, který je výsledkem tepelného zpracování. Pražená pohanková kaše je méně hodnotná než nepražená, ale má výraznější chuť. Pohanková kaše je cenným zdrojem živin a výživových látek. Zvláštní význam mají bílkoviny, polyfenoly, polysacharidy a minerální látky. Pohanka se vyznačuje vysokým obsahem minerálních látek, jako je draslík, hořčík, železo a vitamíny. Může být samostatným jídlem, přílohou k masu nebo zelenině, nebo může být základem oběda či večeře. Pražená pohanková kaše a pražená pohanková kaše znamenají to samé. Obě kaše jsou podrobeny tepelnému zpracování.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Ruská Panenka

Ruská Panenka

honeybush*, rooibos*, zelený rooibos*, pomerančová kůra*, citronová kůra*, okvětní lístky chrpy*, bergamotový esenciální olej, květy měsíčku*, přírodní bergamotová chuť. *Produkty z ekologického zemědělství Reference: RECCOMM104
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg
BERGADER Bergader piccante 100 g

BERGADER Bergader piccante 100 g

Tento pikantní sýr BERGADER, balený v 100 g balení, je vysoce kvalitní produkt. Díky své bohaté a intenzivní chuti ti zaručujeme jedinečný gastronomický zážitek plný chuti. Ideální k ochutnání jako předkrm nebo k obohacení tvých oblíbených pokrmů.
BOPP Polypropylen

BOPP Polypropylen

Tloušťkový rozsah: 12-75 µm Biaxiálně orientovaný PP Optika: transparentní, neprůhledný, bílý, matný, lesklý, metalizace na vyžádání e.g.: TI-Films, Treofan, Propafilm® Aplikace: Potravinářský průmysl, Elektrický průmysl, Uvolnění, Grafický průmysl, Farmaceutický průmysl & Zdravotní péče, Inženýrské použití, Laminace, Balení Předúprava (povrch): uzavíratelný, různé předúpravy
Instantní Kaše Z Žlutého Hrášku S Vepřovým Masem - Kaše je slaná

Instantní Kaše Z Žlutého Hrášku S Vepřovým Masem - Kaše je slaná

Když nemáte čas strávit ani minutu, není čas stát u sporáku. V tomto případě přichází na pomoc značka TM "TERRA". Různorodá nabídka instantních cereálií pomůže zpestřit snídaně, mít vydatný oběd a chutnou večeři. Žlutá hrášková kaše s vepřovým masem si zaslouží zvláštní pozornost.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Pecorino Toscano DOP zralý celý kus přibližně 2,6 kg

Pecorino Toscano DOP zralý celý kus přibližně 2,6 kg

Il Pecorino Toscano DOP stagionato è formaggio s intenzivním a jemným chutí, vyrobený v souladu s DOP. Celý kus váží přibližně 2,6 kg a představuje skvělou volbu pro ty, kteří milují kvalitu a autenticitu italské tradice. Perfektní k vychutnání samostatně nebo v kombinaci s dalšími typickými produkty.
Provolone piccante 2 kg

Provolone piccante 2 kg

Provolone piccante o hmotnosti 2 kg je dokonalý italský sýr pro obohacení jakéhokoli pokrmu. Se svou silnou a pikantní chutí tento sýr dodává každému jídlu nádech chuti, což z něj činí jedinečný zážitek pro chuťové pohárky. Vyrobený s péčí a tradicí, provolone piccante o hmotnosti 2 kg je skvělou volbou pro opravdové milovníky sýrů.
Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné fazole, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také nacházíme kyselinu chlorogenovou, která je přisuzována vlastnostem urychlujícím spalování tuku. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové, stejně jako mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588kJ/381kcal - 19% RHP* tuk 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0.8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g - 0g - 0% *RHP - Referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> zelené kávy, pamatujte na správnou vodu. Teplota (optimální teplota je přibližně...
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Bio kešu 250g Vivio

Bio kešu 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Bio kešu ořechy od Vibio se vyznačují vysokou kvalitou, čerstvostí a vynikající chutí. Pocházejí z ekologických plodin ve Vietnamu. </ Span> Kešu ořechy jsou semena plodu stromu zvaného Západní Naner nebo Západní Kešu. Jsou příbuzné manga a pistáciím a pěstují se ve většině zemí tropické oblasti. Získávání kešu je složité a časově náročné. Kešu ořechy jsou skutečným minerálním pokladem - hořčík, fosfor, zinek, mangan, měď, železo, selen, draslík, vápník a vitamíny - K1, E a vitamíny skupiny B. Díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B a hořčíku mají kešu pozitivní vliv na, mimo jiné, nervový systém. Vysoký obsah draslíku znamená, že kešu ořechy mají pozitivní vliv na udržování správného hospodaření s vodou a elektrolyty a zabraňují nadměrnému hromadění vody v těle (díky čemuž snižují otoky nohou, rukou a obličeje, vodní celulitidu atd.).
Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné kakaové boby, ze kterých se také získává tradičně pražená káva. Má jemně bledě zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není vystavena procesu pražení. Ve svém složení kromě stimulujícího kofeinu obsahuje také chlorogenovou kyselinu, což souvisí s vlastnostmi urychlujícími spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamíny B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381 kcal - 19% RHP* Tuk 13G - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8 g - 0 4% Sacharidy 40G - 15% včetně cukru 0g - 0% Bílkoviny 11g - 22% Vláknina 30g sůl 0g - 0% *RHP - referenční hodnoty příjmu <strong> Použití </strong> Zelená káva, myslete na správnou vodu.
Solené pistácie 1000g vivio

Solené pistácie 1000g vivio

Nejen chutné, ale také extrémně zdravé, pistácie se obvykle prodávají ve skořápce. Obsahují zdravé tuky, jsou dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Pistácie jsou dobrým zdrojem vitamínu B6, který mimo jiné ovlivňuje pohodu a koncentraci, zlepšuje stav cév, hraje klíčovou roli při odstraňování potřebných chemikálií z těla a zmírňuje záněty. Studie ukazují, že jsou jedny z nejbohatších ořechů. Antioxidanty bojují proti volným radikálům, díky čemuž zpomalují proces stárnutí buněk a možnost různých onemocnění. Lutein a zeaxanthin obsažené v ořeších podporují zdraví očí. Studie také ukazují, že mají méně kalorií než jiné ořechy, a jejich další výhodou je obsah bílkovin, přibližně 20 %. Jsou na druhém místě po mandlích. Obsahují také hodně dietní vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Pistácie mají vysoký obsah L-argininu, aminokyseliny, která se v těle přeměňuje na oxid dusnatý.
Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Cizrna - Cizrnové maloobchodní tašky

Nabízíme maloobchodně balené produkty naší značky Grino a také služby bílého štítku pro balení pod značkou klienta, prosím, kontaktujte nás pro více informací a podívejte se na naše další produkty. Cizrna patří do skupiny luštěnin. Chuť cizrny je mírně sladká, s diskrétní oříškovou příchutí, jemná a krémová. Cizrna zatím není v Polsku tak populární, jak je tomu v zemích východní Evropy. Cizrna je rostlina, která je vynikajícím zdrojem bílkovin a také obsahuje velmi velké množství aminokyselin nezbytných pro fungování těla. Díky tomu, že má velké množství výživových hodnot, je velmi cenná pro celé tělo.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Pekan 500g vivio ořechy

Pekan 500g vivio ořechy

Pekanové ořechy jsou klasifikovány jako jeden z nejvznešenějších druhů ořechů. Byly důležitým prvkem stravy původních obyvatel Severní Ameriky. Ořechy mají mírně sladkou a máslovou chuť, takže se skvěle hodí do všech koláčů, dezertů a čokolád. Jsou součástí slavného pekanového koláče (Pecan Pie), který se připravuje na Den díkůvzdání. 90 % tuků obsažených v pekanových ořeších jsou zdravé, mononenasycené mastné kyseliny. Esenciální mastné kyseliny jsou nezbytné pro zdraví pleti a správnou funkci kardiovaskulárního systému. Snižují LDL (takzvaný špatný cholesterol), díky čemuž chrání před rozvojem aterosklerózy. Pekanové ořechy obsahují vitamíny: C, E, K a vitamíny skupiny B, stejně jako minerály hořčík, mangan a měď. Mangan podporuje nervový systém a urychluje přenos cholesterolu, zatímco měď je nezbytná pro syntézu kolagenu a elastinu, což přispívá k dobrému stavu naší pleti.
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio - Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, hyperaktivity krve nebo tvorby ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Je absorbován pouze z 15 až 40 % z potravin, obilovin, výrobků z obilovin, hnědé rýže, sušeného ovoce, čerstvé zelené listové zeleniny a čokolády, což jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži.
Veganská paprika 200 g

Veganská paprika 200 g

Veganská paprika je 100% rostlinný produkt založený na zelenině a proso. Přidání přírodních koření zdůrazňuje její jemnou chuť. Ideální na sendviče, toasty, čerstvé bulky nebo jiný oblíbený chléb. Přírodní koření, sezam & nbsp; <strong> Výživové hodnoty na 100g </strong> Energetická hodnota 760KJ/182kcal, tuky 5.1g, nasycené mastné kyseliny 0.4g, sacharidy 9.1g, z toho cukry 1.6g, bílkoviny 3.6g, sůl 2.8g, vláknina 0.9g & nBSP; <strong> Použití </strong> Paprika je skvělým doplňkem k sendvičům, toastům a všem druhům chleba. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO - Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO

Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO - Chlorid hořečnatý hexahydrát 1000g VIVIO

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v organismu: účastní se důležitých biochemických reakcí, je klíčový pro správné fungování nervového, oběhového, trávicího a kosterního systému, brání nadměrné srážlivosti krve a vzniku ledvinových kamenů, zpomaluje procesy stárnutí a posiluje imunitu organismu. Hořčík je prvek běžný, ale špatně vstřebatelný. Z potravin se vstřebává pouze 15-40%. Ořechy, semena, obilné produkty, krupice, hnědá rýže, sušené ovoce, čerstvá zelená listová zelenina a čokoláda jsou některé z potravin bohatých na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na uvedené produkty, může být suplementace nezbytná. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete si pořídit hořčíkové doplňky ve formě tablet nebo kapslí, nebo suplementovat tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda zajišťuje nejlepší vstřebatelnost.
Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hexagonální chlorid hořečnatý 1000g Vivio

Hořčík je jedním z nejcennějších bioprvků. Hraje mnoho důležitých rolí v těle: podílí se na důležitých biochemických reakcích, je klíčový pro efektivní fungování nervového systému, krve, trávení, kostí, zabraňuje hyperaktivitě krve nebo tvorbě ledvinových kamenů, zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitu těla. Hořčík je běžný prvek, ale špatně stravitelný. Absorbuje se pouze z 15-40 % z potravin, obilovin, cereálních produktů, celozrnné rýže, sušeného ovoce, čerstvé listové zeleniny a čokolády, což jsou některé potraviny bohaté na hořčík. Pro ty, jejichž strava není bohatá na zmíněné produkty, může být nezbytné doplnění. Jak doplnit nedostatek hořčíku? Můžete získat doplňky hořčíku ve formě tablet nebo kapslí, nebo doplnit tento prvek přes kůži. Podle některých vědců tato metoda poskytuje nejlepší absorpci.